Home

Synoniemen samenwerken

Synoniemen van samenwerking; ander woord voor samenwerking

 1. samenwerken. zie ook: in samenwerking. bij andere sites: synoniemen-sites: WikiWoordenboek & Memodata - Interglot - ONW - MijnWoordenboek. woordenboeken: ANW - WNT - Van Dale Hedendaags Nederlands - WikiWoordenboek - puzzelwoordenboek. oorsprong: etymologiebank. zinsverband en voorbeeldzinnen: Project Wortschatz - Glosbe. vertalen: naar het . overige: Citaten - Wikipedia - Google. debug info.
 2. synoniemen van samenwerken (Nederlands) op mijnwoordenboek. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004
 3. samenwerken werkwoord (werk samen, werkt samen, werkte samen, werkten samen, samengewerkt) coöpereren werkwoord (coöpereer, coöpereert, coöpereerde, coöpereerden, gecoöpereerd
 4. De woordverbanden van 'samenwerken' grafisch weergegeven
 5. samenwerken. inergatief ~ met met een of meer aan hetzelfde werken Hij kon goed met iemand samenwerken. Het rapport geeft drie hoofdadviezen: ga bouwen, ga digitaal en ga samenwerken. Synoniemen. coöpereren, meewerken, meedoen; Verwante begrippe
 6. Voorbeeldzinnen met `samenwerken` Voorbeeldzinnen laden.... Synoniemen. NL: coöpereren NL: samendoen. Uitdrukkingen en gezegdes . NL: alles werkte samen (om hem ongelukkig te maken) DE: alles trug dazu bei, traf zusammen Download de Android App Download de IOS App. Ook in de database samenwerkend samenwerkend expertsysteem samenwerkend leren samenwerkende flank samenwerkende kennisbronnen.
 7. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'samenzweren', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken

Nederlandse synoniemen van samenwerken, ander woord voor

 1. Synoniemen.net bezigt de officiële spelling, die volgens het Groene Boekje van 2015, met inbegrip van de bijbehorende leidraad, zoals die wordt gebruikt door de overheid en in het onderwijs in Nederland, Vlaanderen en Suriname. De jongste aanvullingen stammen van 16 september 2020. Sindsdien bevat het woordenboek 39.080 verschillende woorden: 13.834 trefwoorden, met elk gemiddeld 2,02.
 2. imaal twee personen, dus ook in een groep of tussen meerdere groepen. Samenwerken wordt gezien als een belangrijke competentie omdat het een efficiënte manier is om doelen te bereiken. Iedere persoon.
 3. Voorbeeldzinnen met `samenwerken` Voorbeeldzinnen laden.... Synoniemen. NL: coöpereren NL: samendoen. Alternatieve spelling of gebruik . Let op; In het UK-Engels en het US-Engels worden verschillende woorden gebruikt. In UK-Engels gebruikt men `friend / mate` In US-Engels gebruikt men `friend` Download de Android App Download de IOS App. Ook in de database samenwerkend samenwerkend.

Onze website is een woordenboek van synoniemen voor veel Nederlandse woorden. Op deze pagina kunt u een synoniem voor samenwerken vinden. Of u nu een schrijver bent, een student, of gewoon iemand die geïnteresseerd is in het vinden van woorden zoals samenwerken, Spellingcontrole.com helpt u om precies te vinden wat u nodig heeft Samenwerken kan worden gedefinieerd als het gezamenlijk inzetten om een bepaald doel te bereiken. Samenwerking vindt plaats tussen minimaal twee personen, dus ook in een groep of tussen meerdere groepen. Samenwerken wordt gezien als een belangrijke competentie omdat het een efficiënte manier is om doelen te bereiken. Iedere persoon of elke groep binnen een organisatie beschikt namelijk over. Traductions en contexte de samenwerken en néerlandais-français avec Reverso Context : kunnen samenwerken, gaan samenwerken, nauw samenwerken, blijven samenwerken, met elkaar samenwerken Zie alle synoniemen van samenwerken hieronder. Advertentie. Synoniemen van samenwerken. opschieten, omgaan, overweg kunnen, meewerken, samenspannen, heulen, intrigeren, komplotteren, konkelen, kuipen, samenzweren; Hoe wordt het woord samenwerken gebruikt? Het woord samenwerken wordt meestal in het midden van een zin gebruikt en wordt uitgesproken zoals het klinkt. Het kan ook in meer formele.

Ander woord voor samenwerken? Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als samenwerken in het Nederlands Vertalingen in context van samenwerken in Nederlands-Engels van Reverso Context: kunnen samenwerken, gaan samenwerken, nauw samenwerken, blijven samenwerken, met elkaar samenwerken Vertaling Proeflezer Synoniemen Vervoege Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen, cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen. Ontbrekende woorden kun je aan de webmaster vragen en desgewenst online plaatsen

Synoniemen van 'samenwerken' in grafische weergave

het samenwerken van meerdere personen Voor het slagen van het project is een goede samenwerking van belang. Het ritme van het lopen met soms wel 70.000 stappen per dag vormde een innerlijke kadans, waarvan sommige wetenschappers beweren dat er op deze manier een inventieve samenwerking ontstaat tussen de twee helften van je brein. Synoniemen Vertalingen van het woord SAMENWERKEN van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van SAMENWERKEN in een zin met hun vertalingen: Samenwerken met mijn team. samenwerken synoniemen - Nederlands passende woorden voor samenwerken Woxikon / Synoniemen / Nederlands / S / samenwerken NL Synoniemen voor samenwerken. Gevonden 24 synoniemen in 6 groepen 1 Betekenis: samenspannen. heulen intrigeren komplotteren konkelen samenwerken. Synoniemen van Eendrachtig. Eendrachtig is een woord van 11 letters (E E N D R A C H T I G) en heeft 17 synoniemen. Voorbeeld: Door eendrachtig samenwerken profiteren allen regelmatig Samenwerken kan worden gedefinieerd als het gezamenlijk inzetten om een bepaald doel te bereiken. Samenwerking vindt plaats tussen minimaal twee personen, dus ook in een groep of tussen meerdere groepen.. Samenwerken wordt gezien als een belangrijke competentie omdat het een efficiënte manier is om doelen te bereiken. Iedere persoon of elke groep binnen een organisatie beschikt namelijk over.

samenwerken - WikiWoordenboek - Wiktionar

 1. Vertaling van samenwerken. Inhoud: woordenboek | gerelateerd | Nederlands. Engels. samenwerken, coöpereren, samendoen {ww.} to join forces to cooperate to get together to collaborate. ik zal samenwerken jij zult samenwerken hij/zij/het zal samenwerken. I will cooperate you will cooperate he/she/it will cooperate » meer vervoegingen van to cooperate. meewerken, samenwerken {ww.} to.
 2. Betekenis 'samenwerken' Je hebt gezocht op het woord: samenwerken. s a ·men·wer·ken (werkte samen, heeft samengewerkt) 1 in onderling overleg werken. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Gratis proberen. Let op.
 3. samenwerken samenwerking synoniemen - Nederlands passende woorden voor samenwerking. Synonymien voor en na samenwerking. samenstelling samenstromen samentrekken.
 4. samenwerken heeft 70 vertalingen in 15 talen Ga naar Vertalingen Vervoeging Synoniemen vertaling van samenwerken. NL EN Engels 6 vertalingen collaboration (n) [act.
 5. Bekijk de betekenis van samenwerken, uitgelegd met behulp van definities, diverse voorbeeldzinnen en synoniemen
 6. Synoniemen voor het woord Samenzweren, Alle gevonden — 7, antoniemen — 0. Alle woorden zijn alfabetisch gesorteerd

Synoniemen zijn woorden met vergelijkbare betekenissen die kunnen dienen als vervanging voor elkaar. Een verhaal wordt zoveel gemakkelijker te lezen en ook leuker als je niet steeds dezelfde zinnen blijft herhalen. Dat is wanneer synoniemen een verschil kunnen maken. 0 Bedenk dat de betekenis van een woord vaak afhankelijk is van de context Samenwerken - (werkte samen, heeft samengewerkt), met elkander werken, gemeenschappelijk arbeiden: aan een woordenboek samenwerken; — in overleg handelen: aan de opvoeding der kinderen moeten school en huisgezin samenwerken; — medewerken (tot of aan iets): alles werkte samen, om hem gelukkig te maken. SAMENWERKING, v. samenwerking. Onze definitie: Samenwerken is met 1 of meerdere personen iets creëren het is van groot belang dat er aan de volgende eisen worden voldaan: goede communicatie, goed naar elkaar luisteren, iemand zijn/haar uitspraken respecteren., afspraken moeten worden nageleefd en uiteindelijk moet ieder lid op 1 lijn met elkaar komen en het zelfde doel na streven Taal doet ertoe. Zeker ook in het sociaal domein. Voor een goede samenwerking is essentieel dat medewerkers, organisaties en overheden een gezamenlijk vocabulaire hanteren. Evelien Meester pleit zelfs voor een woordenboek sociaal domein. De reden dat de toren van Babel nooit is afgebouwd, is dat de bouwers door toedoen van God ineens allemaal een andere [ Samenwerken, we doen het al ons hele leven en er zijn talloze synoniemen ontstaan gedurende de jaren. Samenwerken wordt ook wel omschreven als: collaboreren, complotteren, samenspannen, coöpereren, meewerken, samendoen en zo zijn er nog wel een aantal vormen op te noemen. Het één positiever weergegeven dan het ander, maar allemaal doelen ze op iets samen voor elkaar te krijgen. Al van.

Synoniemen van Vasthoudendheid en andere woorden die dezelfde betekenis hebben. Lees snel alle 24 synoniemen en vind gratis het beste woord voor jo Synoniemen van Werklui en andere woorden die dezelfde betekenis hebben. Lees snel alle 16 synoniemen en vind gratis het beste woord voor jo Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken

samenwerken - Vertaling Nederlands-Duit

zouden samenwerken: Perfectum: heb samengewerkt hebt samengewerkt heeft samengewerkt hebben samengewerkt hebben samengewerkt hebben samengewerkt Voltooid verleden tijd: had samengewerkt had samengewerkt had samengewerkt hadden samengewerkt hadden samengewerkt hadden samengewerkt Toekomende tijd II: zal samengewerkt hebben zult samengewerkt hebben zal samengewerkt hebben zullen samengewerkt. Downloaden Versie Downloaden 113 Bestandsgrootte 274.26 KB Aantal bestanden 1 Datum plaatsing april 28, 2020 Laatst bijgewerkt april 28, 2020 Oefenen met synoniemen In de bovenbouw wordt van leerlingen verwacht dat ze weten wat synoniemen zijn. Deze kennis wil nog wel eens wegzakken. Daarom heb ik er twee werkbladen over gemaakt Bronnen en meer informatie. Om de kwaliteit van de content op deze website te waarborgen maken we gebruik van verschillende bronnen. Op deze pagina hebben wij alle bronnen, zover bij ons bekend, vermeld als referentie Bekijk de betekenis van samenzweren, uitgelegd met behulp van 2 definities, diverse voorbeeldzinnen en synoniemen

Een cliché is een uitspraak die eigenlijk maar weinig inhoud heeft. Hier volgen een aantal veelgebruikte clichés en een uitleg waarom ze niets toevoegen Synoniemen van Hindoe en andere woorden die dezelfde betekenis hebben. Lees snel alle 31 synoniemen en vind gratis het beste woord voor jo Synoniemen. Synoniemen zijn woorden met vergelijkbare betekenissen die kunnen dienen als vervanging voor elkaar. Een verhaal wordt zoveel gemakkelijker te lezen en ook leuker als je niet steeds dezelfde zinnen blijft herhalen. Dat is wanneer synoniemen een verschil kunnen maken

Synoniemen van samenzweren; ander woord voor samenzweren

Flamoes; wat je beter niet kan zeggen als je synoniemen zoekt

Synoniemen.net - gratis online synoniemenwoordenboe

 1. Nederlands - Frans vertaling van 'samenwerken' Vertaling van samenwerken. Inhoud: woordenboek | ; gerelateerd
 2. Konkelen — synoniemen 1. konkelen (Verb) 10 synoniemen. heulen intrigeren komplotteren konkelfoezen kuipen samenspannen samenwerken samenzweren smiespelen smoezen. Het woordenboek van synoniemen, antoniemen, definities en vergelijkbare woorden. Kies een taal: Engels Frans Duits Italiaans Spaans Portugees Nederlandse Sloveens 2020 Dsynonym.com | Load time 0.0401 s. Gebruiksvoorwaarden.
 3. Hierdoor kunnen we beter samenwerken en zijn we effectiever. Wat je moet onthouden. Psychologische veiligheid - het veilig voelen om risico's te nemen en kwetsbaar te zijn ten opzichte van elkaar - is essentieel voor effectieve teams. Het kan heel moeilijk zijn om dit creëren in je team (dat is het ook), of je bent misschien bang om het te doen (was ik ook). Maar het is de moeite waard.
 4. Wat is samenwerken in het Engels? Op deze pagina vind je de vertaling van samenwerken van Nederlands naar Engels
 5. samenzweren synoniemen - Nederlands passende woorden voor samenzweren samenwerken samenzweren samenspannen. Woorden lijkend op samenzweren. samenzijn samenkomst samenknijpen samengaan samensmelten samenzweren synoniemen - Nederlands passende woorden voor samenzweren.

Samenwerken - 8 definities - Encycl

Omgaan — synoniemen 1. omgaan (Verb) 13 synoniemen. afgeven behandelen circuleren cirkelen geschieden inlaten overweg kunnen rondgaan samenwerken te werk gaan verkeren voorbijgaan voorvallen. Het woordenboek van synoniemen, antoniemen, definities en vergelijkbare woorden. Kies een taal: Engels Frans Duits Italiaans Spaans Portugees Nederlandse Sloveens 2020 Dsynonym.com Gebruiksvoorwaarden. Synoniemen voor fissa zijn onder andere feessie, fuif, en fiësta. Fissa is dus een woord dat valt onder de straattaal, een Nederlandse taal wat een menging is die door sommige experts als een daadwerkelijke taalvariant wordt gezien. Straattaal. Straattaal maakte vooral een opmars aan het eind van de vorige eeuw, voornamelijk in de grote steden in de Randstad. Hier wonen veel autochtone en. Wat is samenwerken in het Frans? Op deze pagina vind je de vertaling van samenwerken van Nederlands naar Frans Neem kennis van de definitie van 'ondervinden'. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Bekijk de voorbeelden van gebruik 'ondervinden' in het grote Nederlands corpus

Nederlandse synoniemen voor omgaand - Interglot woordenboek. met iemand samenwerken, met hem praten 1. zij kan goed met kinderen omgaan 1; voorbijgaan 1. het uur ging heel langzaam om Neem kennis van de definitie van 'coalitie'. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Bekijk de voorbeelden van gebruik 'coalitie' in het grote Nederlands corpus Nederlandse synoniemen voor samendoen - Interglot woordenboek. samendoen werkwoord (doe samen, doet samen, deed samen, deden samen, samengedaan

Oefenen met synoniemen In de bovenbouw wordt van leerlingen verwacht dat ze weten wat synoniemen zijn. Deze kennis wil nog wel eens wegzakken. Daarom heb ik er twee werkbladen over gemaakt Synoniemen van Team. ploeg; toon alle synoniemen van team Redactie Ensie. Schrijver op Ensie Team. Een team is een groep personen die door middel van samenwerking probeert om hetzelfde doel te bereiken. Het woord is voornamelijk bekend in de sportwereld, waarbij het team tot doel heeft om zoveel mogelijk te scoren en daarmee winst te behalen. Hierbij is samenwerken noodzakelijk. In het. Neem kennis van de definitie van 'flexibel'. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Bekijk de voorbeelden van gebruik 'flexibel' in het grote Nederlands corpus

Neem kennis van de definitie van 'intensief'. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Bekijk de voorbeelden van gebruik 'intensief' in het grote Nederlands corpus Het woord samenwerken komt met het uitschrijven van de definities van de synoniemen (als resultante in De Van Dale van ons talig uiten tot nu toe) tot een uitnodigend palet betekenissen, dat verder reikt dan onze mentale dominantie waarmee bestuurlijke vraagstukken (gemiddeld) worden aangevlogen. Er is dus meer verdieping mogelijk op betekenis van woorden, zoals meerdere schrijvers hebben. Vertalingen van 'to collaborate' in het gratis Engels-Nederlands woordenboek en vele andere Nederlandse vertalingen

samenwerken - Vertaling Nederlands-Engel

Allemaal synoniemen voor één woord, namelijk samenwerken. Samenwerken is het sleutelwoord in de visie die Hoekman Machinebouw uitdraagt. Op die manier ontwikkelen wij sinds 2000 de meest hoogwaardige producten voor een groot aantal takken in de metaalverwerkende industrie Synoniemen; Mijnwoordenboek.nl; Encyclo.nl; Gezegden, uitdrukkingen, gezegden en spreekswijzen. Zoek. Er zijn geen spreekwoorden gevonden die `samenwerken` bevatten. Probeer het eens met samenwerk 3 betekenissen bevatten `samenwerken` tussen die twee was er geen chemie (=die twee mensen hadden te veel karakterverschillen om goed te kunnen samenwerken) niet met iemand door één deur kunnen.

StudentSpread10 - JuffiesenMeesters

Samenwerken, synoniemen voor Samenwerken

 1. Synoniemen; Mijnwoordenboek.nl; Encyclo.nl; Gezegden, uitdrukkingen, gezegden en spreekswijzen. Zoek. Eén spreekwoord bevat `samen` samen onder een deken liggen (=een gezamenlijk standpunt innemen) 28 betekenissen bevatten `samen` vele handen maken licht werk (=als een karwei samen wordt opgepakt is het snel en gemakkelijk gedaan) de liefde kan niet van één kant komen (=als je samen iets.
 2. samenwerken: verbogen vorm: samenwerkende: samenwerkend. onvoltooid deelwoord van samenwerken; stellend; onverbogen: samenwerkend verbogen: samenwerkende: partitief: samenwerkends: Bijvoeglijk naamwoord. samenwerkend. met meerdere mensen één ding of dienst produceren De samenwerkende tandartsen van Almelo hebben meerdere praktijkruimtes die over de hele stad verspreid zijn. Synoniemen.
 3. het samenwerken . a jointly owned commercial enterprise (usually organized by farmers or consumers) that produces and distributes goods and services and is run for the benefit of its owners . Synoniemen: cooperative. co-op. groep van mensen die samenwerken . a jointly owned commercial enterprise (usually organized by farmers or consumers) that produces and distributes goods and services and is.
 4. Synoniemen. complex network. Engels vertaling Nederlands Definities in het Engels. n. 1. een set van verbonden dingen die voor een bepaald doel samenwerken; een set van organen, buizen, enz. in je lichaam die samenwerken; een aantal stukken van apparatuur of computer programma's die samenwerken. 2. een methode van ordenen of doen; regels die bepalen hoe een samenleving, land of organisatie.
 5. De Nederlandse taal zit vol met leuke woordgrapjes, tongbrekers, rijmversen en andere speelse grappige taalvondsten. Lees allerlei leuke spitsvondige taaldingetjes die je kunt gebruiken in feestgidsen, presentaties, verslagen of in online app-groepen, insta's of andere communicatie met vrienden en famili

Wat is de betekenis van Samenwerken - Ensi

Nauw 1) Beklemd 2) Beknopt 3) Bekrompen 4) Benauwd 5) Beperkt 6) Beperkt van ruimte 7) Bestaand 8) Bezwaarlijk 9) Bijwoord 10) Dicht 11) Dor 12) Eng 13) Engte 14) Innig 15) Intiem 16) Kanaal 17) Karig 18) Klein van breedte 19) Knap 20) Knellend 21) Krap 22) Lek 23) Na 24) Nauwsluitend 25) Nauwte 26) Niet wij Zoals beschreven in de vorige blog post Generatie Babyboom bestaat een generatie uit een groep leeftijdgenoten die drie belangrijke overeenkomsten vertonen. Ze zijn opgegroeid onder vergelijkbare omstandigheden in dezelfde tijdsgeest, hebben daar ongeveer dezelfde reactie op en bevinden zich in dezelfde fase van hun fysieke en emotionele ontwikkeling Van de bekende 'Dikke' of 'Grote' Van Dale en (online)woordenboeken in verschillende talen, tot taaltrainingen, databestanden en de handige Van Dale-app. Scholen maken dagelijks gebruik van onze complete schoolpakketten, bedrijven gebruiken onze online synoniemen-, verklarende- en juridische woordenboeken. En met onze Van Dale Taaltrainingen maken we van iedereen een taalprofessional Woxikon / Woordenboek / Nederlands Engels / S / samenwerken NL EN Nederlands Engels vertalingen voor samenwerken Zoek woord samenwerken heeft 9 resultate

Drie creatieve schrijfopdrachten voor in de klas

samenwerken - Traduction en français - exemples

Nederlands: samenwerken, samenwonen. Moby betekeniswoordenboek: agree, associate, associate with, assort with, attend, band together, be in phase, be in time. Grappige spreuken over werk en oneliners voor op kantoor. Grappige citaten over bazen en werknemers, managers en werkevers. Kantoorhumor gevangen in leuke citaten. Leuke spreuken over werk en werkspreuken om de spirit erin te houden. Werken is leuk... Hoor je het jezelf zeggen? Leuker is de humor op je werk. Lekker lachen met collega's en om collega's Nederlandse synoniemen voor coöpereren - Interglot woordenboek. samenwerken werkwoord (werk samen, werkt samen, werkte samen, werkten samen, samengewerkt Onze website is een woordenboek van synoniemen voor veel Nederlandse woorden. Op deze pagina kunt u een synoniem voor meewerken vinden. Of u nu een schrijver bent, een student, of gewoon iemand die geïnteresseerd is in het vinden van woorden zoals meewerken, Spellingcontrole.com helpt u om precies te vinden wat u nodig heeft samenwerken samenzweren samenspannen. Woorden lijkend op samenspannen. samenzijn samenkomst samenknijpen samengaan samensmelten samenspannen synoniemen - Nederlands passende woorden voor samenspannen.

Bij anatomie heb je verschillende vlakken en assen. De bedoeling hierbij is dat je weet wat elk vlak en as is en met welke deze samenwerken. En welke de synoniemen ervan zijn samenwerken samenroepen synoniemen - Nederlands passende woorden voor samenroepen. Synonymien voor en na samenroepen. samenklontering samenknijpen samenkomst samenkrimpen samenleven samenleving samenloop samenlopen. samenwerken (v) [to work together on a piece of work] samengewerkt; werkt samen; werken samen; werkte samen; werkten samen; collaborare (v) [to work together on a piece of work] collaborando; avrai collaborato; avranno collaborato; samenwerken (n) [act of collaborating] collaborazione (n) {f} [act of collaborating] samenwerken (v) [medewerken] unire le forze (v) [medewerken] NL Nederlands IT. Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als standaard in het Nederlands. sigaret - oerdom - gijzelnemer - ontbonden - uitdoven - gepruttel - voeling - samenwerken - druppelsgewijs - hegemonie - krullende haarlok - omverwerpen - luchtfoto - bedacht - marionettenspel - wegloper.

Video: Synoniemen van Samenwerken en ander woord for Samenwerken

Wat is de betekenis van Interdisciplinair? Op Ensie, Encyclopedie sinds 1946, vind je 5 betekenissen van het woord Interdisciplinair. Door experts geschreven Wat is een synoniem van het woord 'taartje'? Of van het woord 'surfen'? MetTaaldomino synoniemenset 1 leren kinderen spelenderwijs synoniemen te herkennen en te combineren. Het dominospel bevat zowel moeilijke als makkelijke woorden. Inhoud Taaldomino s De woorden hieronder zijn synoniemen en hebben dezelfde betekenis als vakantiespreiding in het Nederlands. vakantiespreiding de ~ [zelfstandig naamwoord] Geen synoniemen gevonden. Zoek synoniemen voor. Van. NL Nederlands EN Engels DE Duits ES Spaans FR Frans SE Zweeds. Naar. NL Nederlands EN Engels DE Duits ES Spaans FR Frans SE Zweeds. Recent opgevraagde synoniemen in NL. afreis - samenwerken. Nederlands: coöpereren, samendoen, samenwerken. Moby betekeniswoordenboek: accord, acquiesce, act in concert, act together, affiliate, agree, ally, alternate.

Nederlandse synoniemen voor omgaan - Interglot woordenboek. met iemand samenwerken, met hem praten 1. zij kan goed met kinderen omgaan 1; voorbijgaan 1. het uur ging heel langzaam om Samenwerken. Je kunt de collecties van andere HowToPronounce-communityleden kopiëren en zij kunnen ook je lijst kopiëren en samen leren. Inschrijven. gratis en begin je leuke woorden leren reis vandaag! Audio-uitspraakwoordenboek voor 89 talen met betekenissen, synoniemen, zinsgebruik, vertaling en nog veel meer. Registreren × Hoera! Je hebt een trofee ontgrendeld {{app.userTrophy[app. Gebruik dan de checklist Samenwerken met een sprekersbureau! × Alle eisen die u mag stellen aan een sprekersbureau Heeft u er baat bij om een sprekersbureau in te schakelen? Dat hangt in de eerste plaats af van de service en garanties die de spreker zelf biedt. Maar ook van het niveau van dienstverlening van het sprekersbureau. Gebruik de onderstaande afpuntlijst om in beeld te brengen.

Anatomie: vlakken en assen - Quiz

naar bijbehorend lemma. naar bijbehorend lemma. companion. zelfstandig naamwoord. 1 companio Het begint bij samenwerken. Synchroon is de initiatiefnemer van projecten. Een ideale positie om te sturen op circulair ontwikkelen bij alle betrokkenen. Van overheden tot aannemers, van architecten tot marketeers en van landschapsontwerpers tot technisch engineers. Elke partij heeft onmisbare kennis om samen verder te komen. Iedereen is nodig om écht impact te kunnen maken. Bredere rol als.

Leg uitdrukkingen, synoniemen en sarcasme uit. Prikkels: Houd rekening met de reactie van de leerling op licht, geluid en geur, waardoor overprikkeling zou kunnen ontstaan. Maak gebruik van een zitbal of wiebelkussen bij overbeweeglijkheid, waardoor de leerling zijn lichaam kan inspannen/ontspannen. Leestips: Geef me de 5: Auteur(s): Colette de Bruin, bekijk het hier. Autisme op school. Auteur. Al deze kennis dient mijns inziens en volgens het verslag van collega Adamou dan ook gebundeld te worden in een Europese influenzawerkgroep die ook moet samenwerken met de fabrikanten. English Well, our approach to finding longevity was to team up with National Geographic, and the National Institute on Aging, to find the four demographically confirmed areas that are geographically defined In deze vervolmakingsopleiding leert u alle functionaliteiten kennen die te maken hebben met revisie (werken met track changes), het samenwerken aan Word-documenten (heel nieuwe mogelijkheiden in Word 2013) en het professioneel omgaan met lange documenten

Woordraadstrategieën - Nederlands in de onderbouwSpeel 'Vroem Biep Pitstop' in de klas - JuffiesenMeesters

Het wordt echter aanbevolen dat de opdrachtgever en de opdrachtnemer samenwerken tijdens de SLA contractonderhandeling om misverstanden over het proces en de methode van ondersteuning, evenals management- en rapportagemethoden te elimineren. De SLA's vermelden duidelijk de overzichtelijke samenstelling, verantwoordelijkheden en verwachtingen zodat, in geval van problemen met de service, geen. Synoniemen Antoniemen. affiliated akin related kindred. Engels vertaling Nederlands Definities in het Engels. n. 1. een persoon, groep of staat die deel in een vereniging met andere of anderen voor een gemeenschappelijk doel uitmaakt . 2. een organisme dat nauw is aan een ander verwant. 3. een land dat een overeenkomst met een ander land dat maakt ze zullen goed samenwerken om te helpen elkaar. Word : revisie, samenwerken en lange documenten. Dat je met Word meer kunt dan alleen maar teksten opmaken, dat wist je al. Daarom duiken we in deze opleiding nog dieper in de mogelijkheden. Je ontdekt hoe je revisies uitvoert, hoe je samenwerkt aan een document en hoe je lange documenten aanpakt. Kies je opleidingssessie. di 24 nov '20 09:00 - 16:30; Volzet. Kies een andere sessie of klik op. synoniemen: sturen op competenties, ontwikkelen medewerkers, persoonsgericht. leiderschap, feedback geven, aanspreken op gedrag . Het stimuleren en motiveren van anderen gericht op hun persoonlijke ontwikkeling en het geven en ontvangen van feedback in een open verstandhouding. Gedragskenmerken: Niveau 1 - Feedback geven ), ondersteunen en meedenken geeft feedback op concreet gedrag en houdt.

 • Kaffeelot ml.
 • Apple portugal.
 • In welchem jahr wurde jesus geboren.
 • Russisches restaurant meerane speisekarte.
 • Heckträger anhängerkupplung atu.
 • Hand abgehackt video.
 • Böhmisch rixdorf.
 • Christliche disco.
 • Riestedt tischtennis.
 • A la cravate herkunft.
 • Paragraph 11 tierschutzgesetz hessen.
 • Playstation 2 kabel tv.
 • Jennifer lopez amor amor amor lyrics.
 • Laubritter 2017.
 • Kranz aufhängen silberhochzeit.
 • Mina miller ehepartner.
 • Harry potter test lehrer.
 • Schwarz weiss bilder mit farbigen akzenten app.
 • Forensik studium nc.
 • Gehalt manager kpmg advisory.
 • Los angeles mit öffentlichen verkehrsmitteln.
 • Fotoshooting recklinghausen.
 • Nena band carlo.
 • Geoff hurst.
 • Radio regenbogen top 10 playlist.
 • Autoradio 6 cinch ausgängen.
 • Entdecke den wald pdf.
 • Toxic übersetzung.
 • Die monsterjäger bestien auf der spur staffel 5.
 • Gop bonn programm.
 • Anderes wort für glatzkopf.
 • Von etwas abheben englisch.
 • Kunst wörterbuch.
 • Nicht von dieser welt 2 xavier naidoo.
 • Korea daniel lindemann.
 • Belkin f5d8233 4v3 bedienungsanleitung deutsch.
 • Gastschüler aufnehmen in deutschland.
 • Englischer gasthof kreuzworträtsel 3 buchstaben.
 • Brother pc fax journal.
 • Sozialamt limburg/formulare.
 • Ginger ale sirup.